Elite League | Μάχη για αναρρίχηση ανάμεσα σε Πανερυθραϊκό και Αγρίνιο

Πανερυθραϊκός και Αγρίνιο μονομαχούν το Σάββατο (17:00) για την 5η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αναζητώντας τη νίκη που θα βελτιώσει τη βαθμολογική τους θέση.

Για τους γηπεδούχους, που στοχεύουν στην τέταρτη νίκη τους και δεύτερη συνεχή, ο Αναστάσης Κωστόπουλος περιμένει σκληρή μάχη.

«Ο ΑΟ Αγρινίου είναι μια ομάδα που μας ταιριάζει παικτικά, οπότε έχουμε προετοιμαστεί ήδη για αυτόν τον αγώνα μες στην εβδομάδα. Ξέρουμε ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, οπότε θα βάλουμε τα δυνατά μας για να φτάσουμε στη νίκη», σημείωσε ο 20χρονος φόργουορντ.

Στον αντίποδα, για το Αγρίνιο που βρίσκεται στο 2-2, ο Δημήτρης Κυριλής είπε:

«Είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του Πανερυθραϊκού. Έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη μέρα πως πρέπει να αφήνουμε πίσω το κάθε αποτέλεσμα που υπάρχει, να κρατάμε τα θετικά και να διορθώνουμε τα λάθη της προηγούμενης αγωνιστικής. Αυτό έχει συμβεί και μετά το παιχνίδι με τον Τρίτωνα», ενώ ο 25χρονος γκαρντ πρόσθεσε.

«Γνωρίζουμε ότι ο Πανερυθραϊκός είναι ένας δυνατός αντίπαλος, ειδικά στην έδρα του και αυτό κάνει την αποστολή μας πολύ δύσκολη. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να παίξουμε δυνατά και στις δύο πλευρές και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλό μας να πιάσει ρυθμό. Αν το πετύχουμε αυτό, τότε θα έχουμε πιθανότητες να πάρουμε ένα ακόμα διπλό, που θα μας βοηθήσει πολύ ενόψει της συνέχειας».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr