Θέλουν αναρρίχηση Αγρίνιο και Ερμής Σχηματαρίου

Να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση θέλουν Αγρίνιο και Ερμής Σχηματαρίου που κοντράρονται το Σάββατο (17:00) για την 8η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την τρίτη τους νίκη και πρώτη μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα. «Το γεγονός ότι προερχόμαστε από τέσσερις ήττες μάς πεισμώνει. Είναι κάτι που δε μπορούμε να αλλάξουμε, όμως γνωρίζουμε ότι πρέπει στη συνέχεια να φέρουμε την ομάδα ψηλότερα, κάτι που θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε», τόνισε ο Γιάννης Τσούκας.

«Το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Σχηματαρίου πρέπει να γίνει η αφετηρία για μια καλύτερη πορεία. Σίγουρα θα έχουμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα, όμως εμείς οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να φτάσουμε σε μία σημαντική νίκη. Ο κόσμος μπορεί να μας δώσει την ώθηση σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Τον χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο και πιστεύω θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας και θα σταθεί δίπλα μας στην προσπάθεια να ανεβούμε βαθμολογικά», πρόσθεσε ο 24χρονος γκαρντ.

Στον αντίποδα, ο Ερμής ψάχνει την πρώτη του νίκη μακριά από το Σχηματάρι. «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας όπως τα περισσότερα στην κατηγορία αυτή. Ένα παιχνίδι εκτός έδρας που ξέρουμε τι δυσκολίες κρύβει. Έχουμε δουλέψει πολύ πιστεύω ότι έχουμε μελετήσει σωστά τον αντίπαλο και πάμε να δώσουμε τη μάχη μας. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος», είπε ο 24χρονος σέντερ της ομάδας, Γιάννης Μέξης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr