Elite League | Με αποφασιστικότητα Ηρακλής και Αγρίνιο

Ηρακλής ΚΑΕ 2022 και Αγρίνιο μονομαχούν στο κεκλεισμένων των θυρών Ιβανώφειο για την 13η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν το Σάββατο (17:00).

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από την ουραγό Καβάλα (91-88) αντικατέστησαν τον Γιάννη Ντάγιο με τον Φοίβο Γυμνόπουλο στην τεχνική τους ηγεσία και ψάχνουν αντίδραση. Ο Κώστας Αμπατζάς ετοιμάζεται για το ντεμπούτου του, λίγες μέρες μετά την ένταξή του στο δυναμικό της ομάδας. «Είναι μια πρόκληση για όλους τους παίκτες να φορούν φανέλες μεγάλων ομάδων όπως ο Ηρακλής και να μπαίνουν άμεσα σε μια διαδικασία πρωταθλητισμού. Σίγουρα δεν γνωρίζουμε καλά ακόμη, εμείς οι νεοφερμένοι, την ομάδα και την κατάσταση, όμως έχουμε έμπειρους συμπαίκτες, έμπειρο team και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να προσαρμοστούμε άμεσα και θα μας βοηθήσουν, όπως ήδη κάνουν. Γνωρίζουμε, άλλωστε, το χώρο, τις ομάδες, οπότε δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε όπου μας ζητηθεί και θεωρώ πως μπορούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα», τόνισε ο 29χρονος γκαρντ και πρόσθεσε: «Ο αγώνας με το Αγρίνιο είναι σημαντικός από πολλές απόψεις, αφού η ομάδα προέρχεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα στην Καβάλα και παίζει και χωρίς τους φιλάθλους της. Οπότε θα πρέπει να καταβάλλουμε διπλή προσπάθεια για να τα καταφέρουμε και είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και πιστεύω ότι όλο αυτό θα «βγει» μέσα στο γήπεδο». 

Το Αγρίνιο άρχισε με νίκη επί του Αμαρουσίου (72-70) το νέο έτος και φιλοδοξεί σε ανάλογη συνέχεια για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. «Προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στο Μαρούσι και το συγκεκριμένο γεγονός μας δίνει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. Το ερχόμενο Σάββατο δίνουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει γράψει τη δική της ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ. Ξέρουμε ότι ο Ηρακλής έχει πολύ καλό ρόστερ και είναι στα φαβορί της κατηγορίας παρά την τιμωρία της αφαίρεσης των τριών βαθμών. Σίγουρα το άδειο Ιβανώφειο δε βοηθάει να παίξουμε νιώθοντας τον παλμό μιας καυτής έδρας. Εμείς από τη δική μας μεριά γνωρίζουμε ότι ο Ηρακλής θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα στην Καβάλα και τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε. Είναι δύο ακόμα στοιχεία που κάνουν την αποστολή μας πιο δύσκολη. Έχουμε δουλέψει αρκετά και αυτή την εβδομάδα και πιστεύω ότι θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τόνισε ο 24χρονος γκαρντ, Γιάννης Τσούκας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr