Κάλεσμα για το παιχνίδι με τον Χαρίλαο Τρικούπη από τον Ερμή Σχηματαρίου

Ο Ερμής Σχηματαρίου υποδέχεται το προσεχές Σάββατο τον Χαρίλαο Τρικούπη στο κλειστό γυμναστήριο του Σχηματαρίου. Το σύνολο του Νίκου Οικονόμου μετράει τρεις διαδοχικές νίκες και θέλει να τις επεκτείνει, προκειμένου να πατήσει γερά με τα πόδια του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος!

Το καμάρι της Βοιωτίας χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό του. Απαιτείται μία... καυτή έδρα, πιο κατάμεστη από ποτέ, για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία. Καλούμε κάθε δημότη του τόπου μας, κάθε άνθρωπο που αγαπά το μπάσκετ και βλέπει το μέλλον της περιοχής μας μέσα απ' αυτό. Ο Ερμής φιγουράρει στα σαλόνια της Elite League, κάνει αισθητή την παρουσία του και θέλει να κάνει πιο ηχηρό το παρόν του, έχοντας την πλήρη στήριξη του κόσμου του.

Σας περιμένουμε στο γήπεδο μας. Σηκώνουμε όλοι μαζί το βάρος της Elite League στις πλάτες μας. Η φωνή σας θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη δύναμή μας το Σάββατο (21/1). Όλοι εκεί!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr