Για θετικό φινάλε στον πρώτο γύρο Κόροιβος και Αγρίνιο

Ο Κόροιβος φιλοξενεί το Αγρίνιο στην Αμαλιάδα το Σάββατο (17:00) για την 15η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν την άνοδό τους στη βαθμολογία. «Το Σάββατο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος και η ομάδα μου θέλει τη νίκη ώστε να παραμείνει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Γνωρίζουμε ότι το έργο μας δεν θα είναι εύκολο και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ειδικά μετά και  την απουσία από τον συγκεκριμένο αγώνα των δυο ξένων συμπαικτών μας Μίτροβιτς και Λιούις, αφού έχουν συμπληρώσει  σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΟΚ τον προβλεπόμενο  χρόνο συμμετοχής τους για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα και θέλουμε ο κόσμος της ομάδας να έρθει στο κλειστό το Σάββατο και να μας στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια», τόνισε ο 22χρονος γκαρντ Ανδρέας Ρουμελιώτης.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν βαθιά ανάσα με τη νίκη επί του Αμύντα, αλλά χρειάζονται αρκετές ακόμη για να νιώσουν πιο ασφαλείς. «Κλείνουμε τον πρώτο γύρο με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Αμαλιάδα. Ο Κόροιβος είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει χτίσει πολύ καλό θετικό σερί στην έδρα του. Έχει έμπειρους παίκτες και σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Εμείς έχουμε δύο νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια και θέλουμε να αναρριχηθούμε βαθμολογικά ακόμα περισσότερο στο φινάλε του πρώτου γύρου. Σίγουρα η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη, όμως ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε μεγάλες νίκες για να βρεθούμε ψηλότερα», υπογράμμισε ο Βασίλης Μπαρδάκας. «Φτάνοντας στο τέλος του πρώτου γύρου πιστεύω πως πρέπει να αναφερθεί ότι φέτος έχει γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με καλές ομάδες και με αμφίρροπα παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Θεωρώ ότι ο κόσμος αξίζει να παρακολουθήσει την προσπάθεια όλων των ομάδων και να δει ωραίους αγώνες και πολύ καλό θέαμα», πρόσθεσε ο 22χρονος σέντερ.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr