Elite League | Τρίτων και Αγρίνιο με διαφορετικούς στόχους

Ο Τρίτων υποδέχεται το Αγρίνιο για την 19η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν την Τετάρτη στις 17:00.

Οι γηπεδούχοι λόγω δύο διαδοχικών αναβολών σε αγώνες τους επιστρέφουν στη δράση μετά τις 4 Φεβρουαρίου και θέλουν να σπάσουν το σερί των τριών ηττών που μετρούν. «Το αυριανό παιχνίδι είναι ένα δύσκολο ματς, στο οποίο δεν παίζει ρόλο η βαθμολογική θέση των δυο ομάδων. Μην ξεχνάμε πως είμαστε εκτός αγωνιστικού ρυθμού σε σχέση με το Αγρίνιο λόγω των αγώνων που χάσαμε με τα κρούσματα COVID-19. Παρ’ όλα αυτά είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαστε σοβαροί και δυνατοί μέσα στο γήπεδο ώστε να επανέλθουμε στις νίκες και να δείξουμε ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα», τόνισε ο 27χρονος γκαρντ Αριστοτέλης Ζαραϊδώνης.

Το Αγρίνιο αφού έπαιξε το Σάββατο το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Καβάλα επιστρέφει στην έδρα του όπου έχει πέντε νίκες σε εννιά αγώνες. «Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με την Καβάλα και όσα συνέβησαν εκεί και έχουμε στρέψει την προσοχή μας στον αγώνα με τον Τρίτωνα. Σίγουρα ένα μεγάλο ζητούμενο για μας είναι και η διαχείριση της κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε όσα έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε κάνει κάποιες νίκες, όμως ακόμα δεν είμαστε στη θέση που θέλουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να κατακτάμε ροζ φύλλα για να βρεθούμε ψηλότερα», τόνισε ο 22χρονος φόργουορντ, Περικλής Μπαζίνας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr