Elite League | Τον Πανερυθραϊκό υποδέχεται το Σάββατο ο ΑΟ Αγρινίου

Το Αγρίνιο υποδέχεται τον Πανερυθραϊκό το Σάββατο στις 17:00 για την 20η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις και αξιοποιώντας την έδρα τους, όπου έχουν πέντε νίκες σε εννιά αγώνες. «Κλείνουμε ένα κύκλο πέντε παιχνιδιών σε δύο εβδομάδες με ένα δύσκολο αγώνα απέναντι στην ομάδα της Ερυθραίας που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ξέρουμε ότι έχουμε απέναντί μας μια καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και σίγουρα η παρουσία του κόσμου θα μας βοηθήσει πολύ και θέλουμε να είναι δίπλα μας σε μία ακόμα αναμέτρηση», τόνισε ο 25χρονος φόργουορντ, Θανάσης Ντουζίδης.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να εδραιώσουν την παρουσία τους στην κορυφή της βαθμολογίας με την έβδομη νίκη τους σε δέκα παιχνίδια εκτός έδρας. «Έχουμε βρει μια εξαιρετική χημεία ως ομάδα και νομίζω ότι είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Είμαστε ενωμένοι και πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς, ώστε να παίρνουμε το αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την νίκη», τόνισε ο Γιώργος Αρνόκουρος. «Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ κομβικό, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Το Αγρίνιο αντλεί δύναμη από την έδρα του και δεν πρέπει σε κανένα σημείο να χάσουμε τον προσανατολισμό μας, για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο 20χρονος φόργουορντ.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr