Ευχαριστίες προς Αυγενάκη από τις ομάδες της Elite League

Τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ευχαριστούν με κοινή επιστολή τους οι 16 ομάδες της Elite League.

Συγκεκριμένα στην ευχαριστήρια επιστολή, εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίηση τους προκειμένου να εξασφαλιστεί το ποσό των 340.380 ευρώ, που ενισχύει τα σωματεία.

Αναλυτικά η επιστολή :

«Αξιότιμε Κύριε Υφυπουργέ Αθλητισμού

Οι Διοικήσεις των Σωματείων της EliteLeague, σας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους, για τις ενέργειές σας προκειμένου να εξασφαλιστεί για τα σωματεία της κατηγορίας  ποσό 340.380 ευρώ από τον νέο τρόπο φορολόγησης των κερδών των παικτών του στοιχήματος.

Με αυτή σας την ενέργεια, επιβεβαιώσατε ότι είσαστε κοντά στα σωματεία και ακούτε τα αιτήματά τους, δείχνοντας ότι λάβατε σοβαρά υπόψιν τις αιτιάσεις που είχαμε καταθέσει στην αρχική εφαρμογή αυτής της επιχορήγησης, όταν η κατηγορία μας δεν είχε ξεχωριστή αναφορά, αλλά είχε συμπεριληφθεί στο σύνολο των ερασιτεχνικών σωματείων.

Η δίκαιη και καινοτόμος στήριξη  όλου του ερασιτεχνικού αθλητισμού, με διαφανή και με αντικειμενικά κριτήρια δημιουργεί ένα αισιόδοξο και υποσχόμενο μέλλον, για προπονητές, αθλητές, παράγοντες και για όλους όσοι υπηρετούν με συνέπεια τον αθλητισμό.

Οι Συλλογοι της ELITE LEAGUE

ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΟ

ΑΙΑΣ ΑΠΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΟ

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΕ 2022

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ

ΦΕΑ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr