Μάχη στην περιφέρεια ανάμεσα σε Αγρίνιο και Ελευθερούπολη

Το Αγρίνιο υποδέχεται την Ελευθερούπολη το Σάββατο (17:00) για την 24η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, με τις δύο ομάδες να έχουν κοινό στόχο αλλά διαφορετικές βλέψεις σε αυτή την αναμέτρηση στην περιφέρεια.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να «κλειδώσουν» την παρουσία τους στα play out και με το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

«Επιστρέφουμε στην έδρα μας για ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας απέναντι στην Ελευθερούπολη. Πρόκειται για μια ομάδα με έμπειρους παίκτες, που γνωρίζουν καλά την κατηγορία. Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και οφείλουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο μας», τόνισε ο Γιάννης Νικολαΐδης. «Πληροφορηθήκαμε μέσα στην εβδομάδα ότι ο παίκτης του Γ.Σ.Ε. Ανδρέας Τσουμάνης διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα και θα μείνει εκτός δράσης αυτή τη χρονιά. Του εύχομαι εκπροσωπώντας όλους τους συμπαίκτες μου και όλο τον Α.Ο. Αγρινίου να είναι περαστική αυτή η περιπέτεια και να βρεθεί γρήγορα κοντά μας στα γήπεδα», πρόσθεσε ο 24χρονος γκαρντ.

Οι φιλοξενούμενοι μετά από την τρίτη σερί ήττα εκτός έδρας ψάχνουν τη νίκη για να μπουν από την καλύτερη δυνατή θέση στα playoffs.

«Το πρωτάθλημα της κανονικής περιόδου μπαίνει στην τελική ευθεία και όλα τα παιχνίδια έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ένα απ’ αυτά είναι στο Αγρίνιο απέναντι σε μια ομάδα που θέλει τους βαθμούς για την παραμονή. Είναι μια δύσκολη έδρα για όλες τις ομάδες. Εμείς απ’ την πλευρά μας, χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και να δώσουμε μεγάλη βάση στο παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Επίσης θέλω εκπροσωπώντας όλους τους συμπαίκτες μου να ευχηθώ περαστικά στον Ανδρέα Τσουμάνη. Τον περιμένουμε να έρθει πάλι κοντά μας», τόνισε ο 26χρονος γκαρντ του ΓΣΕ, Σωκράτης Ναούμης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr