Μαρούσι για κορυφή, Αγρίνιο για παραμονή

Το Μαρούσι υποδέχεται το Αγρίνιο την Μεγάλη Τετάρτη (20:00) για την 27η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να αξιοποιήσουν τη δύναμη της έδρας τους, όπου είναι αήττητοι σε 13 αναμετρήσεις, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή. « Ο αγώνας απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου πριν τη διακοπή για το Πάσχα σίγουρα μπορεί να κρύβει παγίδες! Δεν εφησυχάζουμε, καθώς προέρχονται από μία κομβική νίκη απέναντι στον Παπάγου η οποία τους ανέβασε και ψυχολογικά! Πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε στον απέναντι πάγκο κ στον κόουτς Κεραμιδά τον οποίο είχαμε στην ομάδα για 4 χρόνια κ σίγουρα είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητες», τόνισε ο αρχηγός του Αμαρουσίου, Παύλος Ξύδας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν βαθιά ανάσα με τη νίκη επί του Παπάγου, αλλά ακόμη δεν νιώθουν απόλυτα ασφαλείς στις θέσεις για τα play out. «Αφήνουμε πίσω τη νίκη με τον Παπάγου και κοιτάμε το εκτός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι. Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να ευχηθώ τα περαστικά στον Ορέστη Μπέλη, που τραυματίστηκε στο μεταξύ μας παιχνίδι. Πλέον έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που στοχεύει πολύ ψηλά. Ξέρουμε τις απαιτήσεις του αγώνα και πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Με την ευκαιρία που μου δίνεται να μιλήσω πριν από τις διακοπές για το Πάσχα, εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με τους αγαπημένους τους ανθρώπους», επισήμανε ο 23χρονος σέντερ, Βασίλης Μπαρδάκας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr