Elite Leauge | Πρώτη μεταγραφική κίνηση με Γερομίχαλο για τον Ερμη Σχηματαρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Ερμής Σχηματαρίου ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Γερομιχαλού για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 στην Elite League, πραγματοποιώντας την πρώτη μεταγραφική κίνηση εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Δημήτρης Γερομιχαλός, που γεννήθηκε στις 9/6/1994, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Μεγαρίδα, με την οποία κατέγραψε πέρυσι 15.1 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ ανά μέσο όρο. Ο 29χρονος γκαρντ έχει εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ, ενώ έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της Κύμης στην Basket League. Παράλληλα, ο Γερομιχαλός έχει φορέσει τη φανέλα του Άρη (υποδομές), ενώ έχει αγωνιστεί σε Αργοναύτη Καλαμαριάς (13-14), Μαχητές Πεύκης (14-17), Ανατόλια (19-20), αλλά και Τρίτωνα (20-21).

Σε δήλωσή του, ο έμπειρος γκαρντ ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Ερμή Σχηματαρίου. Η απόφασή μου ήταν εύκολη από τη στιγμή που ο κόουτς Οικονόμου και οι άνθρωποι της ομάδας μού μίλησαν για το πλάνο και τους στόχους τους. Από την πλευρά μου, θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Ερμή Σχηματαρίου και να βρεθώ μπροστά στον κόσμο του».

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Γερομιχαλό στην οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας, εν όψει της νέας απαιτητικής χρονιάς στην Elite League.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr