Elite League | Επιστροφή Σίσκου για τον Ερμή Σχηματαρίου

Ένας άνθρωπος που έχει αφήσει το στίγμα του στην ομάδα μας, επιστρέφει στο Σχηματάρι για τη νέα του θητεία. Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Κωνσταντίνου Σίσκου στο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου μας, ως άμεσος συνεργάτης του Νίκου Οικονόμου, τόσο στο ανδρικό τμήμα, όσο και στις ακαδημίες της ομάδας.

Ο κ. Σίσκος αποτελεί εκ νέου επιλογή του coach Οικονόμου, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά τόσο στον Πανιώνιο, κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Α2, όσο και στην ομάδα μας. Ο Κωνσταντίνος Σίσκος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Σερρών με ειδικότητα στο μπάσκετ. Το 2004-2005 ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομών του Ίκαρου Σερρών, ενώ το 2005-2007 προστέθηκε ως προπονητής στο παιδικό τμήμα του Πανσερραϊκού. Τη σεζόν 2007-2008 ήταν προπονητής εφηβικού τμήματος στην ΑΕ Σερρών (4η θέση ΕΚΑΣΑΜΑΘ), ενώ το 2010-2011 και το 2011-2012 αποτέλεσε προπονητής του ΡΟΥΠΕΛ Σιδηρόκαστρου, αλλά και υπεύθυνος ακαδημιών της ομάδας. Από κει και πέρα, τη σεζόν 2013-2014 ανέλαβε βοηθός προπονητή του Ίκαρου Σερρών στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ενώ το 2014-2015 είχε τον ίδιο ρόλο στην Α.Ε Λιβαδειάς στην Α2. Τη χρονιά 2015-2016 αποτέλεσε βοηθός προπονητή στον Ιωνικό Νίκαιας (Β’ Εθνική, Νότος), όντας και Κυπελλούχος ΕΣΚΑΝΑ με το εφηβικό τμήμα. Το 2016-2017, ήταν βοηθός προπονητή στον Πανιώνιο, έχοντας στο παλμαρέ του την πρώτη θέση της Α2 και την άνοδο στην Basket League, ενώ από τότε ανέλαβε και ως πρώτος προπονητής τον Ορφέα Νέου Σκοπού και τον Ίκαρο Σερρών, προτού έρθει στην ομάδα μας το 2019. Τα τελευταία δύο χρόνια, αποτέλεσε βοηθός προπονητή στην Ελευθερούπολη.

Σε δήλωσή του, ο Κωνσταντίνος Σίσκος ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που θα ενταχθώ ξανά στην ομάδα του Ερμή. Θα συναντήσω γνώριμα πρόσωπα και ελπίζω μέσα από την ομαδική δουλεία η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω τον coach Οικονόμου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και ελπίζω να δικαιώσω την επιλογή του για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ελπίζω να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα για να τα καταφέρουμε και η κοινωνία της Τανάγρας να είναι υπερήφανη για την πορεία της ομάδας, αγκαλιάζοντας τον Ερμή στο δύσκολο πρωτάθλημα που ακολουθεί στην Elite League».

Coach, καλώς όρισες ξανά και καλή επιτυχία στη νέα σου θητεία!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr