Έναρξη συνεργασίας με Παναγιώτη Τριαντόπουλο για τον Πανιώνιο

Η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ Ανδρών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. έχοντας ξεκάθαρο στόχο την ενίσχυση του τμήματος με επαγγελματικά κι έμπειρα στελέχη όπως επιτάσσουν οι σύγχρονες εποχές, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία ΝΙΒ Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Μον. Ι.Κ.Ε.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην οργάνωση και αναδιοργάνωση εταιρειών και στο αθλητικό management.

Η συνεργασία περιλαμβάνει την διοικητική  αναδιάρθρωση, την εταιρική αναδιοργάνωση, το marketing και rebranding της ομάδας, την κατάρτιση και υλοποίηση του επιχειρηματικού πλάνου και του προϋπολογισμού .

Ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο κύριος Παναγιώτης Τριαντόπουλος ο οποίος στο νέο διαρθρωτικό διοικητικό σχήμα θα έχει το ρόλο του Chief Operations Officer (COO).

Ο κύριος Τριαντόπουλος δήλωσε:

« Είναι πολύ σημαντικό να συνεργάζεσαι με επιχειρηματίες που έχουν ξεκάθαρο όραμα, πίστη και προσήλωση στους στόχους τους. Ευχαριστώ τους κ.κ. Θοδωρή Μικρόπουλο και Παναγιώτη Ηλιάδη που μοιράστηκαν μαζί μου το όραμά τους και μου έκαναν την τιμή να συνεργαστούμε για την επίτευξη των στόχων τους.

Η θέση της ομάδας Μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ είναι ανάμεσα στις πλέον ιστορικές  και κορυφαίες σε όλα τα επίπεδα ομάδες της Ελλάδας.

Αυτός είναι ο στόχος μας και είναι τιμή μου που θα εργαστώ για την επίτευξη του»

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του κ. Τριαντόπουλου και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε μια άριστη συνεργασία.

Βιογραφικό

Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος του Γεωργίου, έχει γεννηθεί στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, στις 05/05/1969, είναι νυμφευμένος και έχει ένα παιδί.

Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Συμμετέχει σε εταιρεία παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών από το 1989, καθώς και σε Συμβουλευτική Εταιρεία management από το 2018.

Αποτέλεσε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη, και έχει διατελέσει Οικονομικός και Επιχειρησιακός Διευθυντής, Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Ομίλου D.P.G., που δραστηριοποιείται στους τομείς των Digital Publishing, Digital Marketing, WebDevelopment κλπ, ενώ διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 κατείχε τη θέση του Managing Director στην ΚΑΕ ΑΕΚ.

Έχει διατελέσει μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια της Euroleague, της Ε.Ο.Κ και του Ε.Σ.Α.Κ.Ε

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr