Με Παναγιώτη Τόλη στο τιμόνι τη νέα χρονιά ο Γρηγόρης Λιακατάς

Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή καλαθοσφαίρισης Παναγιώτη Τόλη.

Ο Παναγιώτης αποτελεί γέννημα-θρέμα της πόλης αλλά και της ομάδας του Αιτωλικού και φέρνει μαζί του εμπειρία από όλα τα επίπεδα του ελληνικού μπάσκετ, έχοντας εργαστεί μεταξύ άλλων σε ομάδες όπως ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο Αμύντας, ο Πανιώνιος, η ΑΕΝ Κηφισιάς, ο Λέων Μεσολογγίου, ο Αίολος Αστακού, ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου και ο Τύφων Νέου Ηρακλείου.

Επιπλέον αποτελεί πτυχιούχος προπονητής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση και έχει συνεισφέρει στην διαπαιδαγώγιση νεαρών αθλητών μέσω camp δίπλα σε σπουδαίους προπονητές του χώρου όπως ο Νίκος Λινάρδος και ο Νίκος Χατζής.

Ο Παναγιώτης θα καθοδηγήσει τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου στο επίπεδο Ανδρών, Παίδων και Παμπαίδων/u14.

Οι εγγραφές για τα τμήματα αυτά, καθώς και για τους νεαρότερους αθλητές υπό την καθοδήγηση του προπονητή Βασίλη Καστανά έχουν ήδη ξεκινήσει. Επιπλέον λειτουργεί και τμήμα βόλλει με υπεύθυνο τον προπονητή Ευάγγελο Γαλαγάλα. Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ομάδας στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιτωλικού καθώς και στα τηλέφωνα: 6972794258 (Π. Τόλης) – 6943911068 (Β. Καστανάς) – 6944354373 (Ευ. Γαλαγάλας)

Εκ του ΔΣ του ΑΓΟ Αιτωλικού «Ο Γρηγόρης Λιακατάς»

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr