General Manager στη Δόξα Πύρρου Άρτας ο Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την πρόσληψη στη θέση του General Manager (GM-Τεχνικού Διευθυντή) του Κωνσταντίνου Σταυρόπουλου Konstantinos Stavropoulos .

Tα λόγια για τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι περιττά. Μετά τη θητεία του σε Τρίτωνα, Περιστέρι, Παπάγου, Ροάν, Άρτλαντ, Μπονκούρ, Απόλλωνα Πατρών, Βόνμπαου, Κεραυνό Αιγίου, ΓΕ Αγρινίου, ΑΟ Αγρινίου, Χαρίλαο Τρικούπη, Λέοντα Μεσολογγίου, Σπάρτακο, Βίκο Ιωαννίνων και την περσινή συμμετοχή του στην πετυχημένη πορεία της ομάδας μας στη National League 2, o Ντίνος κρέμασε τα παπούτσια του, ύστερα από 30 χρόνια στα γήπεδα και θα προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του στο σύλλογό μας από άλλο πόστο.

Ταυτόχρονα με τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στο ανδρικό τμήμα της ΑΕ Δόξας Πύρρου 2001, ο Ντίνος Σταυρόπουλος αναλαμβάνει και τη θέση του Υπεύθυνου Ακαδημίας της ομάδας μας.

Ντίνο να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα της καριέρας σου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr