Δεν κατεβαίνει στην Elite League ο Απόλλων Πάτρας

Η ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας υποβιβάστηκε την φετινή χρονιά από την Basket League με τους Πατρινούς να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Elite League για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Συμφώνα με πληροφορίες ο Απόλλωνας σε πρώτη φάση αν και εκπρόθεσμα δήλωσε συμμετοχή (η καταλυτική ημερομηνία ήταν μέχρι 5 Ιουνίου) στο πρωτάθλημα της Elite League με τον φάκελο όμως να είναι ελλιπείς καθώς έλλειπε τόσο η εγγυητική τον 80.000 ευρώ που θα πρέπει να έχει μια ΚΑΕ για την συμμετοχή της, όπως ορίζει η προκήρυξη, ενώ και από την στιγμή που υπάρχει διοικητικό αδιέξοδο και το μπατζετ για την νέα χρονιά δεν μπορεί να είναι εγγυημένο.

Όλα αυτά οδήγησαν σύμφωνα με το ρεπορτάζ την ομάδα της Πάτρα να στέλνει χθες 10/6 επιστολή προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απόσυρσης από το πρωτάθλημα της Elite League, με τον ερασιτέχνη να ζηταει η ομάδα να παίξει στη National League 1.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr