''Κόλπο γκρόσο'' με Βούκαν Σάμαρτζιτς για τον Ερμή Σχηματαρίου

Ο Ερμής Σχηματαρίου συνεχίζει την ενίσχυσή του για τη νέα σεζόν και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βούκαν Σάμαρτζιτς για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Ο Βούκαν Σάμαρτζιτς, γεννημένος στο Βέλγιο στις 25/5/1999, αγωνίζεται ως γκαρντ με ελληνικό διαβατήριο λόγω της μητέρας του, έχει ύψος 1.88 και θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή της ομάδας μας για τη νέα σεζόν, μετά τους Σταύρο Τουτζιαράκη και Βαγγέλη Τζόλο. Ο Βούκαν έκανε γνωστή την παρουσία του στα ελληνικά παρκέ κατά τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, όταν και αγωνίστηκε με τη φανέλα του Χαρίλαου Τρικούπη. Τη σεζόν 2023-2024 στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν, ξεχώρισε με την παρουσία του, μετρώντας 13.2 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ κατά μέσο όρο. Οι 25 πόντοι που πέτυχε στην αναμέτρηση Χαρίλαος Τρικούπης – Πανερυθραϊκός στις 14/10/2023, αποτελούν την κορυφαία επίδοση της καριέρας του αναφορικά με πόντους. Στο παρελθόν, αγωνίστηκε στην 1η κατηγορία του Βελγίου και συγκεκριμένα για πέντε σεζόν με τη Σπιρού Σαρλερουά.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Σάμαρτζιτς ανέφερε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που εντάσσομαι στον Ερμή Σχηματαρίου. Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα με τους νέους μου συμπαίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Ευχαριστώ τον οργανισμό και τον coach Οικονόμου για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Την προηγούμενη χρονιά, η ομάδα πήγε στο Final Four και έχουμε τον ίδιο στόχο για φέτος, αλλά θα κάνουμε και τα πάντα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να εξασφαλίσουμε την άνοδο στην Basket League».

Καλωσορίζουμε τον Βούκαν στην οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr