Στον Πανελευσινιακό ο Δημήτρης Κυριλής

Ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κυριλή (27 χρ., 189 cm), που αγωνίζεται στη θέση του shooting guard.

Ο Δημήτρης ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ από τον Παναιτωλικό και συνέχισε στις Ακαδημίες του Προμηθέα Πάτρας. Έχει αγωνιστεί για 4 σεζόν με τον Α.Ο. Αγρινίου στη Β' Εθνική και στην Elite League, με τον Πόλις Καλλιθέας στη Γ' Εθνική, με τις ομάδες της Γέφυρας και του Στρατωνίου στη Β' Εθνική και με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στην Elite League. Η περσινή χρονιά τον βρήκε στον Πρωτέα Βούλας με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Elite League.

Ακολουθεί δήλωση του αθλητή: "Πέρα από το γεγονός ότι ο Πανελευσινιακός έχει μια αξιέπαινη ιστορία με παρουσίες στην Α1 και στην Α2, θεωρώ ότι και ο κόσμος που αγαπάει και στηρίζει την ομάδα, ονειρεύεται νέες επιτυχίες. Όλο αυτό λειτούργησε θετικά για να έρθω εδώ και παράλληλα μου δίνει το κίνητρο να παλέψουμε για να πετύχουμε κάτι ωραίο όλοι μαζί."

Δημήτρη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πανελευσινιακού και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr