Εθνική Ανδρών: Στους «8» των Ολυμπιακών αγώνων με αντίπαλο τη Γερμανία!

Η Σερβία νίκησε το Νότιο Σουδάν με 96-85 στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων των Ολυμπιακών αγώνων και με αυτό το αποτέλεσμα η Εθνική Ελλάδας εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία την Τρίτη 6/8 στο «Παλέ Ντε Μπερσί» στο Παρίσι όπου μεταφέρεται η διοργάνωση.

Σε λίγη ώρα θα γίνει στη Λιλ η κλήρωση για το τυπικό του θέματος, αφού βάσει των περιορισμών που προϋπάρχουν, τα τέσσερα ζευγάρια είναι ήδη γνωστά.

Οι οκτώ ομάδες χωρίζονται σε τέσσερα γκρουπ, ανά δυάδες κατά σειρά κατάταξης, δηλαδή ΗΠΑ και Γερμανία στο Α’, Καναδάς και Σερβία στο Β’, Γαλλία και Αυστραλία στο Γ’ και Βραζιλία και Ελλάδα στο Δ’ και το «ζευγάρωμα» γίνεται μεταξύ Α-Δ και Β-Γ αποκλείοντας συνάντηση μεταξύ ομάδων που ήταν μαζί στην πρώτη φάση.

Κατόπιν αυτών τα ζευγάρια, που θα παίξουν και τα τέσσερα την Τρίτη 6/8 είναι Βραζιλία – ΗΠΑ (22.30), Γαλλίας – Καναδάς (19.00), Σερβία – Αυστραλία (15.30) και Γερμανία – Ελλάδα (12.00).

Η Εθνική Ανδρών ταξιδεύει σήμερα για το Παρίσι (10.30 ώρα Ελλάδας είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση) εν όψει του μεγάλου προημιτελικού των Ολυμπιακών αγώνων με την Γερμανία (Τρίτη 6/8, 12.00) και η προσπάθεια εξασφάλισης των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τα μέλη της ομάδας είναι διαρκής και φέρνει αλλαγές στο αρχικό πρόγραμμα.

Οι πολλές αναφορές δυσλειτουργιών στο Ολυμπιακό χωριό, σε ό,τι αφορά βασικά σημεία της διαμονής των αθλητών που έχουν προκαλέσει παράπονα και αποχωρήσεις, οδήγησαν τη διοίκηση της ΕΟΚ στην απόφαση να κλείσει ξενοδοχείο στο Παρίσι για να καταλύσει η αποστολή και να έχει τις μεγαλύτερες δυνατές ανέσεις.

Ετσι, ο τελικός προορισμός του ταξιδιού στη γαλλική πρωτεύουσα άλλαξε, με στόχο να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα που θα μπορέσει να εμποδίσει την προετοιμασία της ομάδας για το σημαντικό παιχνίδι.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr