Από την Basket League στον Βίκο Ιωαννίνων ο Τζόρνταν Σάιμπερτ

Σε μια ακόμα μεγάλη μεταγραφική προσθήκη προχώρησε πριν λίγες ώρες η ομάδα του Βίκου Ιωαννίνων με τους νεοφώτιστους να έρχονται σε συμφωνία με τον Τζόρνταν Τζερέλ Σάιμπερτ.

Ο Τζόρνταν Τζερέλ Σάιμπερτ είναι 32 ετών (γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1992 στο Σινσινάτι του Οχάιο), έχει ύψος 1.93 μ. και αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στη γενέτειρα του στο Γυμνάσιο του Σινσινάτι και συνέχισε σε κολεγιακό επίπεδο με το Οχάιο Στέιτ το 2010, με το οποίο αγωνίστηκε για δυο σεζόν σε 49 αγώνες. Τη σεζόν 2013-14 μεταφέρθηκε στο κολέγιο του Ντέιτον από το οποίο αποφοίτησε τη σεζόν 2014-15 με 16.1 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε στη G-League με τους Ελίτ Μπέι Χοκς, στους οποίους κατέγραψε 13.1 πόντους και 2.5 ριμπάουντ. Την επόμενη σεζόν 2016-17, ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ με απολογισμό 11.1 πόντους και 2.8 ριμπάουντ.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε τη σεζόν 2017-18 στο πρωτάθλημα Γερμανίας αρχικά με τη Βάισενφελς και στη συνέχεια με τους Σκάιλαϊνερς, ενώ το 2018 επέστρεψε στις ΗΠΑ όπου οι πολύ καλές εμφανίσεις στη G-League (16.1 πόντοι, 4.4 ριμπάουντ) του έδωσαν το εισιτήριο για το ΝΒΑ, καθώς αγωνίστηκε στους Ατλάντα Χοκς.

Τις δυο επόμενες σεζόν συνέχισε στη G-League και το Δεκέμβριο του 2022, επέστρεψε στην Ελλάδα πάλι για τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο σε 13 ματς είχε 5.5 πόντους και 1.7 ριμπάουντ.

Την χρονιά που μας πέρασε παρέμεινε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της Basket League όπου σε 26 ματς είχε 5.8 πόντους και 1.9 ριμπάουντ.

Σίγουρα μια προσθήκη για την ομάδα του κοουτς Ηλία Μούτσιου που σε συνδυασμό και με μια ακόμα μεταγραφική κίνηση που είναι στα σκαριά να ολοκληρωθεί, δείχνουν τις προθέσεις και τους στόχους που έχουν θέση στην ομάδα των Ιωαννίνων.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr