Αποκλειστικό: Έναρξη προετοιμασίας στο Μεσολόγγι για τη Δόξα Λευκάδας

Ναι καλά διαβάσατε.. έναρξη προετοιμασίας σήμερα 19/8 για την ομάδα της Δόξας Λευκάδας, με την ομάδα του κόουτς Ντίνου Καλαμπάκου να ξεκιναει την προετοιμασία της στο Μεσολόγγι και το Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ της πόλης ενόψει της νέας χρονιάς και του πρωταθλήματος της Elite League.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aitosports.gr η παραπάνω απόφαση πάρθηκε με γνώμονα ότι στο νησί της Λευκάδας αυτή την εποχή δεν υπάρχει όχι σπίτι αλλά ούτε δωμάτιο ξενοδοχείου για να φιλοξενήσει τους παίκτες της ομάδας.

Μετά από τις προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι και με αφορμή και τη μη κάθοδο της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη φέτος σε κάποιο πρωτάθλημα, ο κόουτς Καλαμπάκος του οποίου η αγάπη για την πόλη του Μεσολογγίου και οι φιλίες που έχει από την περίοδο που διατέλεσε με μεγάλη επιτυχία κόουτς της ομάδας του Μεσολογγίου είναι γνωστή, και οπότε του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις επισκέπτεται πάντοτε την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας.

Οι ομάδα έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα μείνει μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πρωινές και απογευματινές προπονήσεις.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr