Στην Πάτρα στις 30 Μαρτίου η Ακαδημία του ΛΕΩΝ

 

Κάθε χρόνο η Διοίκηση του ΛΕΩΝ Μεσολογγίου οργανώνει για τους μικρούς φίλους της Ακαδημίας και των αγωνιστικών τμημάτων της, φιλικούς αγώνες καλαθοσφαίρισης με μεγάλα σωματεία της Ελλάδας. Μετά τα ταξίδια και τις φιλικές αναμετρήσεις με τις αντίστοιχες Ακαδημίες του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, του Άρη στο Νίκος Γκάλης, τα προηγούμενα 4 χρόνια, σειρά έχουν τα τμήματα υποδομών του Προμηθέα Πατρών.

Μετά τους φιλικούς αγώνες, οι μικροί μας αθλητές και οι συνοδοί τους θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον αγώνα της Basket League μεταξύ του Προμηθέα Πατρών και του Ήφαιστου Λήμνου ( γήπεδο Τόφαλος, ώρα 18:00 ).

Η Διοίκηση και οι άνθρωποι που περιβάλλουν το Σύλλογο σε αγαστή συνεργασία με τους προπονητές τους, επιδιώκουν και προγραμματίζουν συνεχή παιχνίδια με μεγάλα Σωματεία της Ελλάδας προσφέροντας στους μικρούς αθλητές μοναδικές εμπειρίες, κυρίως όμως δίνοντάς τους το κίνητρο για συνεχή αθλητική πρόοδο με σκοπό κάποια στιγμή να πρωταγωνιστήσουν στο αγωνιστικό χώρο κάνοντας περήφανους τους γονείς τους αλλά και το Σύλλογο που τους εκπαιδεύει.

Να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους της Ακαδημίας του Προμηθέα για την άψογη συνεργασία και την από κοινού οργάνωση αυτής της εμπειρίας για τους μικρούς αθλητές μας.

                                                                                                     Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr