Στις 19 Σεπτεμβρίου η έναρξη των Ακαδημιών για τον Λέων

Για όγδοη συνεχή χρονιά ο ΛΕΩΝ πρόκειται να λειτουργήσει την ακαδημία Μπάσκετ και Βόλλευ για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει αρμόδιος προπονητής καθηγητής καλαθοσφαίρισης θα είναι ο κ. Φαράντος Σωτήρης και οι συνεργάτες του ενώ για την αντίστοιχη Ακαδημία Βόλευ αρμόδιος καθηγητής προπονητής θα είναι εκ νέου ο κ. Λιάπης Λάμπρος.

Καλούνται οι γονείς να έρθουν σε επικοινωνία τόσο με τους αρμόδιους προπονητές όσο και με τους υπεύθυνους λειτουργίας του Συλλόγου στα παρακάτω τηλέφωνα, κ. Καλύβα Άλκη σε Μεσολόγγι και κα. Γκασούκα Βάσω σε Οινιάδες αντίστοιχα, προκειμένου να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες και το ωράριο παρακολούθησης των Ακαδημιών. Επίσημη έναρξη της Ακαδημίας Μπάσκετ σε Μεσολόγγι και Οινιάδες θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00.

Σχετικά με την Ακαδημία Βόλευ φέτος και με δεδομένο ότι θα κατασκευαστεί το κλειστό γήπεδο στο Λύκειο Νεοχωρίου θα λειτουργήσει για πρώτη φορά αντίστοιχη Ακαδημία για τα παιδιά των Οινιαδών.

Καλή και δημιουργική αθλητική χρονιά.

Τηλ επικοινωνίας:

κ. Φαράντος Σωτήρης ( 6972 729 394 ) - προπονητής καθηγητής καλαθοσφαίρισης

κ. Λιάπης Λάμπρος ( 6972 031 865 ) - προπονητής καθηγητής πετοσφαίρισης

κ. Καλύβας Άλκης   ( 6932 246 862 ) - υπεύθυνος λειτουργίας Ακαδημίας σε Μεσολόγγι

κα. Γκασούκα Βάσω (6945 730 681 ) - υπεύθυνη λειτουργίας Ακαδημίας σε Οινιάδες

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr