Γ΄Εθνική: Ήττα για τον Λέων από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων

Ο ιστορικός πρώτος αγώνας εντός έδρας για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε με μία νίκη καθώς οι Λέοντες υποτάχθηκαν στην ανώτερη ομάδα των Ιωαννίνων η οποία αναμένεται να κάνει και πρωταθλητισμό.

Οι Λέοντες αν και γνώριζαν ότι είχαν δύσκολο έργο, κοίταξαν στα μάτια τον ισχυρό και ικανότατο αντίπαλο της ομάδας του ΑΓΣ Ιωαννίνων, τουλάχιστο για 25 λεπτά, όταν και ήταν σε απόσταση αναπνοής από πλευράς σκορ.

Η κούραση που οδήγησε σε βεβιασμένα λάθη τους γηπεδούχους και φυσικά η κλάση ορισμένων εκ των παικτών των φιλοξενούμενων που έδειξαν γιατί θεωρούνται φαβορί για τον φετινό τίτλο, έγραψαν τον επίλογο για το χθεσινό αγώνα και την τελική επικράτηση της ομάδας των Ιωαννίνων με το επιβλητικό 64-82. ( 41-43 ημ. )

Η προσπάθεια συνεχίζεται με την επόμενη αγωνιστική να υπάρχει ρεπό για την ομάδα μας κάτι που θα βοηθήσει το προπονητή μας Σωτήρη Φαράντο να δουλέψει περισσότερο με τους παίκτες του.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 41-43, 52-59, 64-82

Διαιτητές: Λιότσιος-Ασημακάκη

Λέων Μεσολογγίου (Φαράντος): Γεωργούλας 15(2), Λειβαδάς 14(3), Τσαπατώρης 11(3), Ξηρός 11(1), Παπαθανασόπουλος 2, Σταμούλης Γ. 9(1), Σταμούλης Χ. 2

ΑΓΣ Ιωαννίνων (Τσουκανέλης): Σιδηρόπουλος, Νταβουλτζόπουλος 8, Κολότσιος 13(3), Καννής 13, Αντωνίου, Ιωακειμίδης 26(3), Αποστολίδης, Μάντζιος 22(2), Στύλος, Γιωτάκης, Φίλιος, Παππάς

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr