Καλαμπάκος: «Άλλο σχεδιάσαμε στην τελευταία φάση»

 

Τι κι αν ήταν η φάση που έκρινε το παιχνίδι υπέρ της ομάδας του; Ο Ντίνος Καλαμπάκος άλλο είχε σχεδιάσει και ο Ντεβόντε Γκριν άλλο έκανε. Ο Αμερικανός όμως δικαιώθηκε ευστοχώντας και χαρίζοντας τη νίκη στο Μεσολόγγι κόντρα στον Άρη.

Ο τεχνικός της νεοφώτιστης ομάδας ρωτήθηκε για την επιλογή της τελευταίας επίθεσης και αναφερόμενος στον Γκριν, είπε: «είναι ένα παιδί το οποίο δεν μπαίνει εύκολα σε καλούπι. Εκεί ήθελες κάποιον να πετάξει την μπάλα. Άλλο σχεδιάσαμε, αλλά αυτό το παιδί έχει προσωπικότητα και τρέλα».

Η σημασία του αποτελέσματος προφανώς πολύ μεγάλη για το Μεσολόγγι: «Καταλαβαίνετε ότι για την πόλη είναι μια ιστορική μέρα. Δεν ξεκινήσαμε καλά και ήταν λογικό γιατί έχουμε άγχος και απειρία. Θα έλεγα ότι κομβικό σημείο ήταν το 3ο δεκάλεπτο όπου ισορροπήσαμε το παιχνίδι και βάλαμε μερικά σουτ στο δεύτερο ημίχρονο. Θα συμφωνήσω ότι βάσει της γενικής εικόνας του αγώνα ίσως θα έπρεπε να κερδίσουμε πιο εύκολα και όχι να φθάσουμε στο σημείο να πετάξουμε την μπάλα και να κάνουμε το σταυρό μας» είπε ο Καλαμπάκος.

Ο προπονητής των νικητών συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε ευχαριστημένοι, κάναμε την πρώτη νίκη μας κι ελπίζω σύντομα να κάνουμε και τη δεύτερη. Μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα ήταν στα τοπικά πριν από πέντε χρόνια. Νομίζω ότι ο Άρης πήγε να μας στραπατσάρει και να μας εγκλωβίσει γιατί έχει παιδιά με εικόνες και χιλιόμετρα, ενώ εμείς κάνουμε τα πρώτα μέτρα μας».

Ο Δημήτρης Φλιώνης λίγο έλειψε να χαλάσει την πρεμιέρα του Μεσολογγίου στην Basket League: «Στα τελευταία λεπτά παίζαμε με αντίπαλο μόνο τον Φλιώνη. Έβαλε μεγάλα σουτ, έκλεβε μπάλες και κόντεψε να μας καταστρέψει», είπε και αναφέρθηκε στην αποχή των επτά μηνών. «Οι πρώτες αγωνιστικές πάντα φέρνουν εκπλήξεις και δυσκολίες, πολλώ δε μάλλον τώρα όπου χάσαμε την επαφή με το άθλημα. Οι παίκτες έχασαν την ταχύτητά τους και την αθλητικότητα, ενώ εμείς ξεχάσαμε να κοουτσάρουμε».

Πηγή: basketa.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr