Έφτασε Ελλάδα.. παίζει με Παναθηναϊκό ο Γιουτζίν Λόρενς!

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μεσολόγγι Baxi προσγειώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο 34χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ Γιουτζίν Λόρενς.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Μεσολογγίου υποδέχθηκε ο Team Manager της ομάδας Νίκος Κλάδης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πολύπειρος μπασκετμπολίστας αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του με την φανέλα της νέας του ομάδας στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στο Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 8η αγωνιστικής στης Stoiximan Basket League.

Όσον αφόρα την προετοιμασία της ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο ΔΑΚ Αγρινίου οπού θα διεξαχθεί και το αυριανό παιχνίδι (ώρα έναρξης 19:30) με τον έμπειρο τεχνικό και του συνεργάτες του να γνωρίζουν τις μεγάλες δυσκολίες που θα βρεθούν να αντιμετωπίσουν κόντρα σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο.

Κάτω από άλλες συνθήκες (πριν covid – 19 εποχή) θα μιλούσαμε για ένα παιχνίδι γιορτή σε ένα κατάμεστο γήπεδο, που δυστυχώς όμως δεν είναι εφικτό να γίνει λόγω της πανδημίας.

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά και τις αποχωρίσεις, η ομάδα του Μεσολογγίου χθες ανακοίνωσε και την αποδέσμευση του Γιάννη Αγραβάνη από την ομάδα, κάτι που ήταν γνωστό εδώ και ημέρες, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και την άλλη εβδομάδα με τον Τζαζμαλ Φέργκιουσον ο οποίος δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Για μια ακόμα μεταγραφή κινούνται τα τελευταία 24ωρα στο σύλλογο, που θέλουν ο παίκτη που θα αποκτηθεί να καλύπτει την θέση 3, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί εκτός απροόπτου στα μέσα της άλλης εβδομάδας.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης που θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3, ορίστηκαν οι κ.κ Σταματόπουλος, Θεονάς και Σκαλτσής.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr