Όλοι μέσα για το παιχνίδι με τον Προμηθέα!

Με όλους τους παίκτες στην διάθεση του (πλην του τραυματία Σαχπατζίδη) αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του αύριο Κυριακή κόντρα στον Προμηθέα ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Ο πολύπειρος τεχνικός και οι συνεργάτες του είδαν με ικανοποίηση όλη την εβδομάδα η οποία κύλησε με πολύ δυνατές προπονήσεις τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα (ΓκότσερΣταματογιάννη) αλλά και τον Γκριν ο οποίος επιστρέφει από τραυματισμό να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και να υπολογίζονται κανονικά για το πολύ δύσκολο «εντός έδρας» παιχνίδι στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League κόντρα στο Προμηθέα Πάτρας.

Σίγουρα η αποστολή της ομάδας του Μεσολογγίου δεν είναι εύκολη κόντρα σε μια ομάδα όπως είναι ο Προμηθέας και η οποία έχει ως στόχο την τετράδα, που το τελευταίο διάστημα μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα και την ταλαιπωρία από τα κρούσματα κορονοϊού παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκει ρυθμό ενώ προχώρησε και σε αλλαγές στο ρόστερ της.

Ενδεικτικό της σημασίας που έχει το αυριανό παιχνίδι και για την Πατρινή ομάδα σύμφωνα με το ρεπορτάζ αποτελεί και το γεγονός ότι η ομάδα του Προμηθέα το βράδυ του Σαββάτου μετά την προπόνηση της ομάδας του Μεσολογγίου θα κάνει προπόνηση στο ΔΑΚ Αγρινίου και εν συνεχεία θα καταλήξει σε ξενοδοχείο της πόλης.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης η οποία θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ SPORTS & ERTFLIX ορίστηκαν οι κ.κ ΚαρακατσούνηςΣταματόπουλος και Τζιοπάνος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr