ΕΣΑΚΕ: Οι αριθμοί για το παιχνίδι Μεσολόγγι Baxi - Κολοσσός H Hotels

Τον δρόμο προς τις νίκες μετά από εννιά διαδοχικές ήττες αναζητάει το Μεσολόγγι Baxi αφού η τελευταία επιτυχία του ήταν στις 7 Νοεμβρίου απέναντι στον Ιωνικό Hellenic Coin για την 3η αγωνιστική. Η νεοφώτιστη ομάδα επιστρέφει στην έδρα της έπειτα από 27 μέρες καθώς το τελευταίο παιχνίδι της στο Αγρίνιο ήταν εκείνο της 3ης Ιανουαρίου απέναντι στον Προμηθέα. Περιμένει το Σάββατο (30/1, 17:00) τον Κολοσσό H Hotels που προέρχεται από δύο διαδοχικές εντός έδρας νίκες επί του Ιωνικού Hellenic Coin και του Περιστερίου.

Η ιστορία

Το Μεσολόγγι Baxi πήρε τη νίκη στο παιχνίδι του πρώτου γύρου που ήταν και το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων. Επιβλήθηκε του Κολοσσού H Hotels στη Ρόδο με 77-66, καθοδηγούμενο από τον Ντεβόντε Γκριν που είχε 20 πόντους με 5/7 τρίποντα και τον Γιάννη Αγραβάνη που είχε 13 πόντους και έξι ριμπάουντ. Για τους γηπεδούχους ο Κερέμ Καντέρ είχε 15 και ο Τζακουάν Λάιλ 13 πόντους με τέσσερις ασίστ.

Οι αριθμοί

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ BAXI 

* Επτά αμυντικά ριμπάουντ χωρίζουν τον Κέβιν Λάνγκφορντ από τα 300 στη Stoiximan Basket League.

+ Το Μεσολόγγι Baxi σημειώνει 3,6 περισσότερους πόντους (72,3 έναντι 68,7) και έχει τέσσερα περισσότερα ριμπάουντ (35,5 έναντι 31,5) στα εντός έδρας από τα εκτός έδρας παιχνίδια του.

- Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου εκτελεί με ποσοστό μικρότερο κατά 4,3% από τα τρίποντα ως γηπεδούχος από τα εκτός έδρας παιχνίδια της (31,4% έναντι 35,7%).

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS

* Με εννιά πόντους ο Κερέμ Καντέρ θα γίνει ο 55ος παίκτης στην ιστορία του Κολοσσού H Hotels που θα φτάσει τους 200.

+ Τα τρίποντα (+3,5%) και οι τάπες (+0,3) είναι οι μοναδικές κατηγορίες στις οποίες η ομάδα του Ηλία Καντζούρη είναι καλύτερη μακριά από τη Ρόδο.

- Κατά 9,1 πόντους μειώνεται η επιθετική παραγωγικότητα του Κολοσσού H Hotels όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, σημειώνοντας 72,7 πόντους έναντι των 81,8 που έχει στη Ρόδο.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr