Καλαμπάκος: «Μας κάνει τη ζωή πιο δύσκολη αυτό το αποτέλεσμα» (vid)

Ο Ντίνος Καλαμπάκος έμοιαζε… σαστισμένος μετά τη λήξη του αγώνα του Μεσολογγίου στη Νίκαια, αφού η ομάδα του για 35 λεπτά διεκδίκησε τη νίκη και τελικά έχασε και τη διαφορά. Παραδέχτηκε ότι η συνέχεια έγινε πιο δύσκολη, αλλά δεν έδειξε να χάνει το κουράγιο του.

«Είναι αλήθεια ότι το πήγαμε το ματς όπως το είχαμε σχεδιάσει, αλλά στο τέλος φανήκαμε κουρασμένοι και πολύ απρόσεκτοι. Τα σουτ του Τολιόπουλου ας πούμε, δεν έπρεπε να γίνουν με βάση την τακτική μας, όπως το είχαμε στήσει, αλλά τι να κάνεις, κρίμα μόνο γιατί έγινε μεγάλη προσπάθεια και το κυνηγήσαμε πολύ το παιχνίδι.

Μας κάνει τη ζωή πιο δύσκολη αυτό το αποτέλεσμα, αλλά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, θα πάμε μέχρι τέλους. Νομίζω τώρα και με τη διακοπή των 15 ημερών θα γίνουμε αρκετά καλύτεροι, θα ησυχάσουμε, θα ηρεμήσουμε, θα δουλέψουν όσο χρειάζονται, ελπίζω να φτιάξουμε κάτι καλό. Ο Πουαριέ για παράδειγμα, δεν έπαιζε μπάσκετ εδώ και 14 μήνες. Αυτό δεν καλύπτεται σε 14 μέρες, είναι λογικό να έχει σκαμπανεβάσματα το παιδί. 

Εχουμε να δώσουμε πολλές μάχες, σίγουρα τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα με την ήττα και την απώλεια της διαφορά υπήρξαν και αποτελέσματα που δεν μας βόλεψαν. Στριμωχνόμαστε το ξέρουμε, αλλά εντάξει παιδιά, το Μεσολόγγι είμαστε, στριμωγμένοι ήμασταν από… τον αγιασμό κιόλας.

Το τέλος του αγώνα μας βρίσκει στενοχωρημένους και προβληματισμένους, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να αντέχουμε γιατί παίζουμε στα κόκκινα, θα δούμε, θα τ παλέψουμε». 

Πηγή: basketa.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr