Καλαμπάκος: «Ο Πουαριέ έχει οικογενειακό πρόβλημα και μπορεί να γυρίσει»

Ο Ντίνος Καλαμπάκος δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του μετά την εντός έδρας ήττα του Μεσολογγίου από το Λαύριο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε και το θέμα της αποχώρησης του Νταρέλ Πουαριέ αποκαλύπτοντας ότι ο αθλητής έχει οικογενειακό πρόβλημα και ίσως επιστρέψει.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δεν αποχώρησε ο Πουαριέ, έχει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και ζήτησε και του δώσαμε άδεια. Θα περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη ή στο τέλος της εβδομάδας να δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει. Ήταν μεγάλο σοκ για εμάς γιατί έγινε προχθές η κουβέντα και πιαστήκαμε πάλι. Μας παρουσιάστηκε κάτι καινούριο όπως όλη τη χρονιά».

Για το γεγονός ότι δεν μένουν οι παίκτες: «Η λογική του αθλήματος είναι έτσι. Ο ένας είχε buy out και τον πήρε ομάδα από τη Γερμανία δεν γινόταν αλλιώς, ο άλλος εμφάνισε πρόβλημα υγείας. Είμαστε ανακατεμένοι όλη τη χρονιά».

Για το αν πιστεύει ότι δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα: «Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που γίνεται από τα παιδιά. Η υπόσχεσή μας είναι ότι θα έχουμε μέχρι τέλους μία ομάδα που θα παλεύει. Θα δούμε τι θα γίνει. Από σήμερα θα κοιτάξουμε παίκτες για να δούμε πως θα αντικαταστήσουμε τον Πουαριέ αν δεν επιστρέψει. Ήταν τελικός για εμάς ο αγώνας με το Λαύριο. Δώσαμε την ψυχή μας και την καρδιά μας. Δεν έχω παράπονο. Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα να δούμε αν έχουμε περιθώρια. Παλέψαμε, προσπαθήσαμε, βουτήξαμε αλλά είχαμε τεράστιο άγχος και μεγάλη πίεση να διαχειριστούμε. Το Λαύριο είναι εξπρές δεν είναι ομάδα. Χαίρεσαι να το βλέπεις το Λαύριο. Είναι απολαυστικό. Παίζουν πάρα πολύ καλά, μπράβο στον Χρήστο Σερέλη και στους συνεργάτες του. Κάνουν τα πιο δύσκολα να φαίνονται απλά. Παίζοντας απλά στα βασικά».

Πηγή: basketa.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr