Βράζουν στο Μεσολόγγι για τη διαιτησία με το Λαύριο (vid)

Πολλά παράπονα έχουν οι άνθρωποι του Μεσολογγίου από τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης της προχθεσινής αναμέτρησης κόντρα στο Λαύριο κυρίους Παπαπέτρου, Παναγιώτου και Θεονά.

Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι είχαν μια κακή διαιτησία και εστιάζουν συγκεκριμένα σε τρεις φάσεις στη τέταρτη και τελευταία περίοδο όπου όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στα βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο team manager της ομάδας Νίκος Κλάδης το Μεσολόγγι αδικήθηκε και στις τρεις.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το κ. Κλάδη μας τόνισε ότι είναι πολύ απογοητευμένοι από τις διαιτησίες που έχουν στα περισσότερα παιχνίδια φέτος και δεν προχώρησαν σε επίσημη ανακοίνωση γιατί θεωρούν ότι δεν θα αλλάξει κάτι. Επίσης δήλωσε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει κόντρα σε όλες τις αντίξοες συνθήκες όσο έχει ακόμη μαθηματικές ελπίδες για παραμονή στη κατηγορία.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr