Βασιλόπουλος: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω, νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ»

Χαρούμενος για την επιστροφή του στο Μεσολόγγι και την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου δηλώνει ο Φώτης Βασιλόπουλος.

Το aitosports.gr μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής επικοινώνησε με τον πολύπειρο και γκαρντ, με τον Φώτη να δίνει το στίγμα του για την Νέα χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω, νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ. Το να επιστρέψω στο Μεσολόγγι ήταν αυτό που ήθελα και είμαι χαρούμενος που έκλεισε νωρίς το θέμα ώστε να μπορέσω να συγκεντρωθώ στη Νέα σεζόν.

Θέλω να πιστεύω ότι τη νέα χρονιά τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν με την παρουσία κόσμου, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε ωραίες στιγμές όπως και πρόπερσι.

Περιμένω να παίξουμε στο Μεσολόγγι, να χαρούμε και να γελάσουμε όλοι μαζί, και εν συνεχεία να γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες ανακαίνισης που χρειάζονται στο κλειστό ώστε να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί στην Α1».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr