Σημαντική διάκριση για τον Άγγελο Ράπτη του Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης!

ΣΤΙΒΟΣ Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ

Συμμετοχή σε Αγώνες.

Ο αθλητής στίβου του Χαρίλαου Τρικούπη ΡΑΠΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (2006) συμμετείχε σε Αγώνες Στίβου που έγιναν στο Αίγιο το Σάββατο 19 /06.

Έτρεξε 3000 Μ. ΑΝΔΡΩΝ, δηλαδή με πολύ μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές, απο την κατηγορία πού ανήκει και αγωνίζεται στα Διασυλλογικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΣΕΓΑΣ.

Κατετάγη τελικά ένατος (9) με χρόνο 10'. 29" ,αλλά με βάση χρόνο και κατάταξη , είναι πρώτος μεταξύ των άλλων πέντε συνομήλικων που συμμετείχαν στον παραπάνω αγώνα.

Ο Ράπτης Άγγελος είναι ότι καλύτερο έχει η Πόλη μας αλλά και η Περιφέρεια στην ημιαντοχή τα δύο τελευταία χρόνια στην κατηγορία Κ16. Έχει προκριθεί --για δεύτερη φορά --στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ 16 (2006-2007) με βάση την πολύ καλή παρουσία του στο Διασυλλογικό Κ 16 αλλά και την επίσημη λίστα αξιολόγησης - πρόκρισης του ΣΕΓΑΣ. Οι αγώνες του ΑΙΓΙΟΥ ήταν ένα καλό προπονητικό τέστ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 πού θα γίνει 26 καί 27 /06 / στην Πάτρα.

Πολλά μπράβο λοιπόν για την ελπιδοφόρα συμμετοχή του στους αγώνες του ΑΙΓΙΟΥ και ευχόμαστε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 .

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr