Από το μικροσκόπιο του Καλαμπάκου οι Στάθης, Ζαρκαδούλας και Βλάσιος

Εβδομάδα δοκιμών αυτή που διανύουμε για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη με τον Ντίνο Καλαμπάκο και τους συνεργάτες του να περνούν από το μικροσκόπιο τους τρεις νεαρούς καλαθοσφαιριστές ενόψει της νέας χρονιάς.

Στο Μεσολόγγι βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ο Παναγιώτης Στάθης με τον 21χρονο φόργουορντ τα τελευταία χρόνια να αγωνίζεται στην ομάδα του Πανερυθραϊκου, ο Βασίλης Ζαρκαδούλας με τον 20χρονο γκαρντ την προηγούμενη χρόνια να αγωνίστηκε στον Εθνικό έχοντας ο συμπαίκτη του τον Φώτη Βασιλόπουλο.

Τελευταία προσθήκη στα μέσα της εβδομάδας ήταν ο 20χρονος γκαρντ Κωνσταντίνος Βλάσιος ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην ΧΑΝΘ ως δανεικός από την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Αμφότεροι έχουν αποχωρίσει από το Μεσολόγγι αφήνοντας σύμφωνα με το ρεπορτάζ πολύ καλές εντυπώσεις στο τεχνικό τιμ, με τους ανθρώπους της ομάδας τις επόμενες ημέρες να αναμένονται να έχουν τις απαιτούμενες επαφές ώστε να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις και απαιτήσεις τους οι οποίες θα καθορίσουν και τις εξελίξεις.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr