Κίνηση ματ για τον Χαρίλαο Τρικούπη με Στάθη Παπαδιονυσίου!

Κίνηση ματ για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη με τον Στάθη Παπαδιονυσίου μετά από ένα χρόνο να γίνεται και πάλι «Μεσολογγίτης».

Εξ αρχής ο Παπαδιονυσίου όπως και ο Βασιλόπουλος ήταν από τους παίκτες που ήταν ψηλά στην λίστα του Ντίνου Καλαμπάκου και στο χτίσιμο του νέου ρόστερ της ομάδας για τη νέα χρονιά, με τους ανθρώπους του συλλόγου να ξεκινούν από πολύ νωρίς τις συνομιλίες με τον παίκτη, οι όποιες και πριν λίγα εικοσιτετράωρα είχαν ευτυχές τέλος.

Γνώριμος και αγαπητός στο φίλαθλο κοινό του Μεσολογγίου ο Στάθης από το πέρασμα του την διετία 2018-2020 από την ομάδα, η οποία ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και την άνοδο στην Basket League, με τον παίκτη με 15,6 πόντους κατά μέσο όρο, 5 ριμπάουντ ανά ματς, 2,8 ασίστ και 40% στο τρίποντο να είναι εκ των πρωταγωνιστών.

Την χρονιά που μας πέρασε ο Παπαδιονυσίου αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό στην Α2 με τον οποίο πήρε και πάλι την άνοδο για την Basket League, τελειώνοντας την χρονιά έχοντας 9,8 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr