Φιλική ήττα για τον Χαρίλαο Τρικούπη από τον ΑΟ Αγρινίου

 ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης – ΑΟ Αγρινίου 54-61

Επιστροφή μετά από πολύ καιρό για τους φιλάθλους του Μεσολογγίου στο κλειστό Δ.Α.Κ. της πόλης, για το φιλικό παιχνίδι του Χαρίλαου Τρικούπη με τον ΑΟ Αγρινίου.

Μετά από ένα μετριότατο σε ποιότητα παιχνίδι και με αρκετά χαμηλό σκορ, οι γηπεδούχοι γνώρισαν την ήττα με 54-61. Μια αναπάντεχη ήττα για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, που πριν 18 μέρες είχε επιβληθεί του σημερινού αντιπάλου της πολύ εύκολα μέσα στο Αγρίνιο, για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Βέβαια, σήμερα ο Τρικούπης παρουσιάστηκε αγνώριστος, χωρίς νεύρο και δύναμη, με πολλά εύκολα λάθη, χωρίς σωστές επιλογές στην επίθεση και γενικά εγκλωβίστηκε από την ασφυκτική και στα όρια του φάουλ άμυνα των αντιπάλων, υπό την ανοχή και των διαιτητών.

Υπάρχει βέβαια η δικαιολογία ότι συνεχίζεται ακόμη η σκληρή προετοιμασία των παικτών, που ακόμη είναι σφιγμένοι από την δουλειά που γίνεται το τελευταίο διάστημα.

Κακό το πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες, χωρίς ρυθμό, με δυσκολίες στην ανάπτυξη, που επισφραγίστηκε με το πολύ χαμηλό σκορ 29-21 υπέρ των γηπεδούχων.

Κι ενώ κανείς θα περίμενε η ομάδα του Τρικούπη να επιβάλλει στην επανάληψη το παιχνίδι της, ο ΑΟ Αγρινίου συνεχίζοντας την πίεση κατάφερε να ανακάμψει στο σκορ, να ισοφαρίσει και βρίσκοντας και αρκετά εύστοχα τρίποντα, να περάσει μπροστά στην τελευταία περίοδο με 9 πόντους (42-51).

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να γυρίσουν το παιχνίδι, αλλά η κακή μέρα στην οποία βρίσκονταν αρκετοί παίκτες, δεν επέτρεψε να γίνει η ανατροπή.

Ένα αποτέλεσμα που προβλημάτισε, αλλά όλοι περιμένουν ότι η ομάδα σύντομα θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και θα είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 13-13, 29-21, 40-39, 54-61.

Επιμέλεια: Μιλτιάδης Ζαβέρδας

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr