Χαρίλαος Τρικούπης: Ενημέρωση για το παιχνίδι με τον Οίακα Ναυπλίου

Η ανακοίνωση της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη για την διάθεση των εισιτήριων και τα μετρά που θα ισχύσουν για το παιχνίδι κόντρα στο Οίακα Ναυπλίου:

«Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, το Σάββατο με τον Οίακα Ναυπλίου. Σας περιμένουμε δίπλα μας!

Διάθεση εισιτηρίων: Στο εκδοτήριο του γηπέδου, το Σάββατο 23.10 από τις 15:45.

Τιμή Εισιτηρίου: 10€ - Η είσοδος στα παιδιά έως 15 ετών είναι δωρεάν.

Ειδικοί Όροι

#Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας ή απλού εισιτηρίου, πρέπει να έχουν μαζί τους σε ψηφιακή ή απλή μορφή το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο...)

#Οι ανήλικοι 13 έως 17 θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό PCR TEST 72 ωρών Ή rapid test 48 ωρών πριν από τον εκάστοτε αγώνα

#Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέλθουν στο γήπεδο και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr