Στο πλευρό του Ηλία Μούτσιου ο Τάσος Σταμάτης, ο όποιος παραμένει και στο τιμόνι των Αργοναυτών

 Photo by Thomas Pappas

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, την ένταξη στο προπονητικό team του έμπειρου προπονητή Τάσου Σταμάτη.

Ο Τάσος έχει περάσει με επιτυχία από πολλές ομάδες, τόσο της Αιτωλοακαρνανίας, όσο και της Αθήνας και θα αποτελέσει ένα πολύτιμο στέλεχος, στη φετινή μας προσπάθεια.

Τον καλωσορίζουμε στην πόλη μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Στη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας μας παραμένει ο Τάσος Σταμάτης.

Ο έμπειρος τεχνικός μας ενημέρωσε τις προηγούμενες ημέρες για την πρόταση που δέχτηκε από την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, για να αναλάβει θέση στο τεχνικό τιμ. Με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη πρόταση δεν επηρέαζε τη λειτουργία της ομάδας μας, κάτι που μας ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή, δεν αρνηθήκαμε να συζητήσει με την ομάδα του Μεσολογγίου και εφόσον συμφωνήσει να συνεργαστεί και με τον Τρικούπη.

Μετά την ανακοίνωση του Χαρίλαου Τρικούπη υπήρξε η φημολογία πως κάτι τέτοιο σήμαινε πως δε θα συνεχίσει στην ομάδα μας.

Ξεκαθαρίζουμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και συνεχίζουμε τη συνεργασία με τον Τάσο Σταμάτη, από την οποία είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr