Γιάννης Σαχπατζίδης: «Nα φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να μπούμε στα play-off»

Την επιστροφή του Γιάννη Σαχπατζίδη ανακοίνωση η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, μετά την αποδέσμευση του 28χρονου καλαθοσφαιριστή από την ομάδα της Λάρισας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λάρισας:

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Σαχπατζίδη και του εύχεται ο,τι καλύτερο στην πορεία του.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης:

Welcome Back Giannis Sachpatzidis II!

Ο Γιάννης Σαχπατζίδης μίλησε στο aitosports.gr για την επιστροφή στο Μεσολόγγι..

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το ΝΑΙ..

Καταρχάς ο τρόπος προσέγγισης της διοίκησης έπαιξε σημαντικό ρόλο καθώς και ότι έψαχνα τρόπο να επανέλθω σε αγωνιστικό ρυθμό, πέρα από αυτό όμως είναι μια ομάδα και άνθρωποι που τους ξέρω και με ξέρουν με στόχους υψηλούς για το φετινό πρωτάθλημα.

Η άποψη σου για το φετινό πρωτάθλημα..

Η αλήθεια είναι ότι πέρα από 2-3 παιχνίδια δεν έχω παρακολουθήσει πολύ το φετινό πρωτάθλημα της Α2.

Προσωπικοί και ομαδικοί στόχοι..

Στην ομάδα έρχομαι με σκοπό να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, η ομάδα έχει καλό ρόστερ και σκοπός είναι να μπούμε στα πλειφ οφ και εκεί να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε.

Το μήνυμα του προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας..

Όσο αφορά τον κόσμο του Μεσολογγίου είναι κάτι ξεχωριστό, από την πρώτη στιγμή που είχα έρθει στην ομάδα έλαβα την αγάπη τους και τους ευχαριστώ γι αυτό.. τους περιμένω και πάλι να τα πούμε από κοντά στο γήπεδο.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr