Χ.Τρικούπης: Θετικά στοιχεία στο φιλικό, με την προσοχή να στρέφεται στο πρωτάθλημα..

Άκρως θετικά πάρα την ήττα (76-70) τα στοιχεία που έδειξε η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη στο χθεσινό φιλικό προετοιμασίας στην Πάτρα κόντρα στην ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Ηλίας Μούτσιος και οι συνεργάτες του έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την μαχητικότητα και αγωνιστική ετοιμότητα που επέδειξαν οι παίκτες της ομάδας, κόντρα σε μια ομάδα της basket league η οποία παρατάχθηκε χωρίς απουσίες στο παρκέ.

Όπως είναι λογικό τα ματιά των ανθρώπων της ομάδας ήταν στραμμένα στα δυο μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, με τους Σαχπατζίδη και Σοκ δείχνοντας με το καλημέρα ότι η βοήθεια τους στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος όπου και έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν θα πολύ σημαντική.

Για την ιστορία τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης : 19-23, 16-11, 20-11, 21-25.

Η προσοχή τώρα στο στρατόπεδο της ομάδας στρέφεται στο πρωτάθλημα και στα 3 παιχνίδια που θα δώσει ο Χαρίλαος Τρικούπης μέσα σε 8 ημέρες, αρχή γενομένης από το Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Αθήνα κόντρα στην Δάφνη Δαφνίου για την 15η αγωνιστική.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr