''Σοκ'' με Αγγέλου για τον Χαρίλαο Τρικούπη

 

"Σοκ" στην ομάδα του Μεσολογγίου με τον σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου Αγγέλου, που τον αφήνει εκτός για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο 28χρονος γκαρντ τραυματίστηκε χθες κατά την διάρκεια της απογευματινής προπόνησης και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις τις οποίες υποβλήθηκε άμεσα από το ιατρικό επιτελείο, η διάγνωση έδειξε Ρήξη Αχιλλειου Τένοντα, με άπαντες στον σύλλογο να μην μπορούν να πιστέψουν στην ατυχία που για ακόμα μια χρονιά χτυπάει την πόρτα της ομάδα.

Ο παίκτης μετά την σχετική αδεία που εξασφάλισε, αναχώρησε για την Αθήνα οπού και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση από δικό του γιατρό (με τον οποίο τους συνδέει συγγένεια) ώστε να ξεκινήσει και άμεσα την αποκατάσταση.

Μια πολύ σημαντική απώλεια για την ομάδα του Ηλία Μούτσιου ενόψει της δύσκολης συνέχειας, σε μια χρονική περίοδο που ο Χαρίλαος Τρικούπης δειχνει να βρίσκει τα "πατήματα" του.

Υ.Γ. Η συντακτική ομάδα του aitosports.gr εύχεται στον Γιώργο περαστικά και γρήγορη επιστροφή και πάλι στα παρκέ..

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr