Έτοιμος για το γειτονικό ντέρμπι με τον ΑΟ Αγρινίου ο Χ.Τρικούπης!

Γειτονικό ντέρμπι σήμερα Σάββατο στις 17:00 στον ΔΑΚ Μεσολογγίου, οπού για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, ο Χαρίλαος Τρικούπης υποδέχεται τον ΑΟ Αγρινίου.

Μπορεί οι δυο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό όπως όλοι γνωρίζουμε σε παιχνίδια ομάδων γειτονικών πόλεων που φέρουν και τον τίτλο «γειτονικό ντέρμπι» είναι φόρες δεν παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο, ελλοχεύοντας κινδύνους για την ομάδα που έχει χριστεί ως φαβορί.

Η προετοιμασία που ξεκίνησε την Τρίτη (μεσολάβησε διήμερο ρεπό μετά την επιστροφή από την Καρδίτσα) της ομάδας του Μεσολογγίου κύλισε χωρίς κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, με όλους του παίκτες να είναι στην διάθεση του Ηλία Μούτσιου.

Στις τάξεις της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη υπάρχει καλή ψυχολογία και προσδοκούν στο 6Χ6 μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, που πιστεύουν ότι μπορεί να τους εξασφαλίσει και την 2η θέση στην τελική βαθμολογία, δίνοντας τους και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play – off.

Από την άλλη η ομάδα του Αγρινίου που πριν λίγες ημέρες προχώρησε και σε αλλαγή προπονητή, έρχεται από μεγάλο νικηφόρο αποτέλεσμα μεσοβδόμαδα σε εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας που της δίνει και άλλον αέρα, προσθέτοντας όμως και περισσότερη κουράσει στα ποδιά των παικτών του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Κατάμεστο αναμένεται το Κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου το απόγευμα, γι αυτό καλό θα είναι όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι να προσέλθουν λίγο νωρίτερα.

Τηλεοπτική κάλυψη δεν θα υπάρχει, αλλά για όσους θέλουν να ενημερώνονται για την εξέλιξη του αγώνα μπορούν να συνδεθούν με το WEB RADIO της ΕΟΚ οπού θα υπάρχουν αρκετές συνδέσεις με το ΔΑΚ Μεσολογγίου κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι κ.κ Καλογερόπουλος, Σκαλτσής και Κανελλόπουλος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr