Γλύτωσε τα χειρότερα.. αγώνας δρόμου για Σαχπατζίδη!

Ανακούφιση στο στρατόπεδο της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη στο άκουσμα των αποτελεσμάτων για τον τραυματισμό του Γιάννη Σαχπατζίδη.

Ο ταλαντούχος σέντερ ο όποιος το τελευταίο διάστημα με τις εμφάνισης του έδειχνε ότι επανέρχεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Πανερυθραϊκό σε μια διεκδίκηση της μπάλας κάτω από το καλάθι στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα τραυματίστηκε στο αριστερό του πόδι με αποτέλεσμα να αποχωρίσει υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο, χωρίς βέβαια να είναι σε θέση να συνεχίσει το παιχνίδι.

Κατά την επιστροφή της ομάδας το βράδυ του Σαββάτου από την Αθήνα, ο παίκτης υποβλήθηκε άμεσα στις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Διάστρεμμα δευτέρου βαθμού έδειξαν οι εξετάσεις, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και τον παίκτη να μπαίνουν σε έναν αγώνα δρόμου ώστε να μπορέσει να μπει και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς για την διαδικασία των play-off.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr