Εύκολο απόγευμα του Τρικούπη επί της Δάφνης Δαφνίου, και τώρα play – off!

 

 

 

Χαρίλαος Τρικούπης - Δάφνη Δαφνίου 105-57

Εύκολο απόγευμα όπως αναμενόταν για τον Χαρίλαο Τρικούπη, που για την 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, επικράτησε εντός έδρας με 105-57 της Δάφνης Δαφνίου.

Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα και τη νίκη του Ψυχικού η ομάδα του Ηλία Μούτσιου καλείται το προσεχές Σάββατο να αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την ομάδα του Τρίτωνα, με τις δυο ομάδες να έχουν από μια νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια με το σκορ να είναι στο 1-1.

Πως είναι η διαδικασία των play – offs..

Στα play - offs συμμετέχουν οι ομάδες που κατετάγησαν στις θέσεις 2-5 στην κανονική περίοδο.

Στην πρώτη φάση των play - offs η δεύτερη ομάδα της κατάταξης αντιμετωπίζει την πέμπτη και η τρίτη την τέταρτη αντίστοιχα σε μια σειρά αγώνων που κρίνεται στις τρεις νίκες, μεταφέροντας τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου και με τις ομάδες που κατετάγησαν στη δεύτερη και την τρίτη θέση να φιλοξενούν το πρώτο και το τρίτο (εφόσον χρειαστεί) παιχνίδι στην έδρα τους.

Ψυχικό - Ελευθερούπολη (1-1)

Τρίτων - Χαρίλαος Τρικούπης (1-1)

Οι δύο νικήτριες των παραπάνω σειρών θα αναμετρηθούν στην δεύτερη φάση των play - offs αντίστοιχα σε μια σειρά αγώνων που κρίνεται στις τρεις νίκες, μεταφέροντας τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου και με την ομάδα που κατετάγη ψηλότερα να φιλοξενεί το πρώτο και το τρίτο (εφόσον χρειαστεί) παιχνίδι στην έδρα της.

Η ομάδα που θα φτάσει στις τρεις νίκες θα κερδίσει την άνοδο στην Α1 Κατηγορία, μετά την Καρδίτσα που ως πρωταθλήτρια εξασφάλισε απευθείας τον προβιβασμό της.

Διαιτητές: Καρακάσης – Λιότσιος - Ασημακάκη (Πατσαντζόπουλος)

Δεκάλεπτα: 31-11, 53-22, 79-36, 105-57

Χαρίλαος Τρικούπης (Μούτσιος): Χείλαρης 11 (1), Βλάσιος 2, Παπαδιονυσίου 10 (2), Καζάνας 1, Λιάπης 16 (4), Λεγκίκας 14 (4), Τσαπατώρης 13 (2), Παγούρας 3 (1), Αλίχοντζιτς 23, Στράτος, Σοκ 5 (1), Σαχπατζίδης 7.

Δάφνη Δαφνίου (Μαρίνος): Τσορμπατζόγλου 10 (1), Ουαντίντζο-Βλαδίτσης 9, Μπήλιος 15 (1), Κυρίμης, Ρερρές 2, Εξηνταβελώνης 5 (1), Κολλίγρης 2, Κολτσίδας 2, Γιαννακόπουλος, Σταϊκόπουλος 2, Κυρίτσης, Σούμαν 10.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr