Με όπλο την έδρα, για να στείλει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι!

Με όπλο την «καυτή έδρα» του ο Χαρίλαος Τρικούπης υποδέχεται σήμερα Τετάρτη 18/5 στις 17:00 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου την ομάδα του Τρίτωνα για την 2η αγωνιστική των play-off ανόδου της Α2 Ανδρών.

Άπαντες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα σήμερα για να έρθει το 1-1 και να οδηγηθεί η σειρά σε τρίτο παιχνίδι το προσεχές Σάββατο. Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετές ώρες βίντεο για τους παίκτες με σκοπό να τονιστούν τα λάθη του παιχνιδιού του Σαββάτου.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με τον κόουτς της ομάδας Ηλία Μούτσιο να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες εκτός από τον Γιώργο Αγγέλου που είναι εκτός εδώ και καιρό.

Κοσμοσυρροή αναμένεται το απόγευμα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου για αυτό οι ιθύνοντες της ομάδας κάνουν έκκληση στο κόσμο να έρθει νωρίς στο γήπεδο ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην είσοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται και φίλαθλοι του Τρίτωνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ισχύουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας, η γενική είσοδος είναι στα 10 ευρώ, μαθητικά - φοιτητικά εισιτήρια 5 ευρώ, δωρεάν για κάτω των 16, ενώ πλέον δεν χρειάζεται πιστοποιητικό.

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι κ.κ Συμεωνίδης, Ταρενίδης και Ελευθεριάδης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr