Με στόχο το διπλό και την πρόκριση στο ''Στρέφη'' ο Χαρίλαος Τρικούπης!


Χωρίς προβλήματα και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την επιβλητική εμφάνιση και νίκη της Τετάρτης ταξιδεύει αυτή την ώρα για την Αθήνα για την 3η αγωνιστική των play-off της Α2 Ανδρών η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Η μίνι προετοιμασία για την ομάδα του Ηλία Μούτσιου ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο, με τον τεχνικό της ομάδας του Μεσολογγίου να έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτης πλην του τραυματία Αγγέλου.

Χαλάρωμα με μασάζ και θεραπείες περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης για όσους είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Τετάρτης, και σουτ για τους υπόλοιπους. Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιελάμβανε βίντεο, τακτική και σουτ.

Στο σημερινό παιχνίδι «τελικό» η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη δεν θα είναι μόνη της, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας εκτός από τους μεμονωμένους φίλους της που θα ταξιδέψουν για την Αθήνα, έντονη θα είναι και η παρουσία ετεροδημοτών που σε κάθε παιχνίδι της ομάδας στην Αθήνα όλα τα χρονιά είναι στο πλευρό της.

Ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι της ΕΟΚ αναμένεται να μεταδοθεί το σημερινό παιχνίδι, βλέπετε ΕΔΩ.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr