Μολφέτας: Πάντα σέβομαι τους ανθρώπους που μου δίνουν δουλειά!

θα δίνω όλο μου τον εαυτό ώστε να κερδίζει η ομάδα!

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Χαρίλαου Τρικούπη παραχώρησε στο aitosports.gr ο πολύπειρος Πατρινός Καλαθοσφαιριστής Γιάννης Μολφέτας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Πρώτα απ όλα θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον προπονητή Ηλία Μούτσιο και την διοίκηση του Χαρίλαου Τρικούπη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Σαν Γιάννης είμαι χαρούμενος που έγινα μέλος σε ένα σωματείο που δουλεύει σε άκρως επαγγελματικά πλαίσια και αυτό το έχει δείξει η πρωταγωνιστική πορεία τους όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό που εγώ θέλω, είναι επειδή είμαστε μια ομάδα που θα αποτελείται από νεόφερτους αθλητές να γίνουμε μια καλή παρέα οι συμπαίκτες και ακολουθώντας πιστά το πλάνο του προπονητή και του προπονητικού τιμ να δέσουμε όλοι μαζί και να φέρουμε νίκες στην ομάδα μας.

Απ την μεριά μου το μόνο σίγουρο είναι ότι πάντα σέβομαι τους ανθρώπους που μου δίνουν δουλειά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δίνω όλο μου τον εαυτό ώστε να κερδίζει η ομάδα και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας , αλλά και την «οικογένεια» του Χαρίλαου Τρικούπη.»

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr