Έκλεισε και Αντώνη Καραγεωργίου ο Χαρίλαος Τρικούπης!

 

Στην τρίτη μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας χρονιάς προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες του aitosports.gr η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, με τον 21χρονο ύψους 2,02 ταλαντούχο παουερ φοργουορντ Αντώνη Καραγεωργίου να κατηφορίζει από την Καρδίτσα για την πόλη του Μεσολογγίου.

Ακόμα μια μεταγραφή νεαρού καλαθοσφαιριστή για την ομάδα του Ηλία Μούτσιου, που έχουμε πει τη φετινή χρονιά αναμένεται να δώσει χώρο και χρόνο σε νεαρούς ταλαντούχους αθλητές με παραστάσεις από την Α2 Ανδρών και όχι μονό, που σε συνδυασμό με την προσθήκη πολύπειρων παικτών (Μολφέτα) θα συνθέσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Με βάση τα παραπάνω και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν έρθει και σε προφορική συμφωνία με ακόμα έναν νεαρό αθλητή ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ και προέρχεται από ομάδα της basket league.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr