Κίνηση ματ με Περικλή Κουρουπάκη για τον Χαρίλαο Τρικούπη!

Τα τυπικά για την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής για τον Χαρίλαο Τρικούπη, με τους Μεσολογγίτες να κάνουν δικό τους για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 τον Περικλή Κουρουπάκη.

Ο 20χρονος (12/08/2002) ταλαντούχος διεθνής με την U20 στο φετινό Eurobasket σέντερ, γνωστός στο φίλαθλο κοινό της Α2 Ανδρών και της Αιτωλοακαρνανίας από το περσινό άκρως εντυπωσιακό πέρασμα με τον ΑΟ Αγρινίου με τον οποίο σε 19 παιχνίδια στο πρωτάθλημα σημείωσε 232 πόντους.

Όπως ήταν λογικό οι εμφανίσεις του έφεραν και τις ανάλογες προτάσεις στους ανθρώπους του Προμηθέα Πατρών (ο Χανιώτης καλαθοσφαιριστής ανήκει στην ομάδα της Πάτρας με την οποία έχει καταγράψει συμμετοχές στην Basket League και το Eurocup) με την ομάδα του Μεσολογγίου όμως να κινείται μεθοδικά και να αποσπά το ΝΑΙ τόσο της ομάδας της Πάτρας, αλλά και του παίκτη.

Ένα «πολύτιμο εργαλείο» για τον Ηλία Μούτσιο, ο οποίος όπως έχουμε ξανά πει καλείται να δημιουργήσει μια ΝΕΑ ομάδα από την αρχή, η οποία ναι μεν θα είναι νεανική, αλλά θα είναι και πολύ ταλαντούχα.

Το ροστερ σιγά σιγά αρχίζει να διαμορφώνεται για τους Μεσολογγίτες, οι οποίοι μέχρι σήμερα έχουν ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ιάσωνα Δημητρακόπουλο, και την απόκτηση των Γιάννη Μολφέτα, Παναγιώτη Ερμείδη, Αντώνη Καραγεωργίου, Ηλία Μανιά και Νίκο Χουχούμη.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr