Πρώτο ρεπό και εβδομάδα φιλικών για τον Χαρίλαο Τρικούπη

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται καθημερινά η προετοίμασα του Χαρίλαου Τρικούπη ενόψει της έναρξης των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση και εν συνεχεία το τεχνικό τιμ έδωσε ρεπό στους παίκτες ώστε να αποσυμπιεστούν μέχρι την Δευτέρα οπού και θα επιστρέψουν ξανά στις προπονήσεις.

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας είναι ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και διάθεση που δείχνουν οι παίκτες καθημερινά μέχρι και σήμερα.

Εβδομάδα φιλικών αυτή που έρχεται για την ομάδα του Ηλία Μούτσιου, με τους Μεσολογγίτες την Τετάρτη 7/9 να ταξιδεύουν για την Πάτρα όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Αίολου Αγίας, με τους ρόλους να αντιστρέφονται το Σάββατο 10/9 και την ομάδα του Αίολου να ταξιδεύει για το Μεσολόγγι.

Μια ακόμα άφιξη είχαμε μέσα στην εβδομάδα για τον Χαρίλαο Τρικούπη, με τον Γιώργο Γαρέζο να βρίσκεται στο Μεσολόγγι όπου και υποβλήθηκε σε ιατρικό ελέγχω με τις εξετάσεις να βγαίνουν καθαρές και τον παίκτη να επιστρέφει στην Αθήνα για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί. Ο παίκτης αναμένεται στις 15 Σεπτεμβρίου στο Μεσολόγγι ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Δυο ακόμα φιλικά παιχνίδια έκλεισαν σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι άνθρωποι του Χαρίλαου Τρικούπη, με την ομάδα του Κοροϊβου να έρχεται τις 21 του μήνα στο Μεσολόγγι, και τις 24/9 να αντιστρέφονται οι ρόλοι.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr